Bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 5 cho học viên luyện tập những dạng bài xích và kết cấu cơ phiên bản của tiếng Anh lớp 5. Dưới đó là một số dạng bài bác tập giờ Anh giành riêng cho học sinh lớp 5 mở ra nhiều giữa những đề kiểm soát tiếng Anh bên trên lớp.

Bạn đang xem: Top những dạng bài tập tiếng anh lớp 5 hay nhất phụ huynh hãy cho con luyện ngay!

Một số dạng bài tập tiếng Anh lớp 5

Test I: Circle the words have differently pronunciation:

1/ A. My B. Hungry C. Cry D. Fly

2/ A. this B. that C. Brother D. think

3/ A. sing B. seafood C. sugar D. science

4/ A. Door B. Food C. School D. Good

5/ A. Seafood B. Headache C. Meat D. Please

6/ A. Visited B. Wanted C. Played D. Needed

7/ A. Hi B. His C. Finish D. Six

8/ A. February B. Never C. Seven D. She

9/ A. table B. tennis C. time D. tired

10/ A. hour B. he C. hi D. hungry


Test II: Rerrange the words lớn make right sebtences:

have /a /I /fever /.

=> …………………………………….

is /you /What / the / with /matter /?

=> ……………………………………………

you / what’d / to lớn be / the / lượt thích / future / in ?

=> …………………………………

which / would / lượt thích / visit / you / lớn / ?

=> ………………………………………………………

go / Did / last / to lớn / year / you / Ha Long cất cánh / ?

=> ……………………………………………………………

my / football / with / I / playing / friends / am / now / .

=> ……………………………………………………………

*
*

Don’t / with / play / knife / !

=> …………………………………………………………….

do / vị / you / your / không tính phí time / What / in / ?

=> …………………………………………………………………

Which / more / expensive / is / , / Hanoi / Vinh / or / thành phố / .

=> …………………………………………………………….

Ha Long / more / bay / beautiful / is / .

=> ……………………………………………………………

Test V: Read và answer questions:

My name’s Nam. I live in Ha Noi. I have two friends, Lan và Minh. Lan lives in domain authority Nang. Minh lives in Can Tho. The weather in our places is not the same. This weekend, it will be cold and dry in Ha Noi, but it will be cool and sunny in da Nang, và it will be hot & cloudy in Can Tho. The seasons are different, too. There are four seasons in Ha Noi: spring, summer, autumn và winter. But there are only two seasons in da Nang and Can Tho: the dry season and the rainy season.

What’s his name ?

a. His name is nam giới b. His name’s Minh c. Her name is Lan

2. How many seasons are there in Can Tho?

a. 2 b. 3 c. 4

3. What are they?

a. The dry season & the sunny season

b. The dry season and the windy season

c. The dry season and the rainy season

4. What will the weather be like in Hanoi this weekend?

a. Cold và dry b. Cool & sunny c. Hot and cloudy

5. What will the weather be lượt thích in domain authority Nang this weekend?

a.cold and dry b. Hot and cloudy c. Cool and sunny

6. What will the weather be like in Can Tho this weekend?

a. Cold and dry b. Hot and cloudy c. Cool & sunny

Test III. Choose the best answer:1. What……. The matter with you?

A. Are B. Were C. Is

2…………….. Are you going tomorrow?

A.What B. Where C. Who

3. Did you clean the floor last Sunday?

A.Yes, I bởi B. Yes, he is C. No, I didn’t

4. You should…………… some aspirins.

A. Take B. Lớn take C. Taking

5. What…….. You vì chưng tomorrow?

A. Is B. Are C. Will

6. What bởi vì you usually do……………….. Spring?

A. To B. On C. In

7. What are you go next week? – I will ………………. On the beach

A. Write B. Build C sunbathe

8. Last Sunday he……… fishing.

A. Went B. Goes C. Going.

Test IV: Circle the differently words:

1. A. wentB. wroteC. playedD. clean
2. A. museumB. placeC. shopD. school
3. A. springB. goingC. doingD. skipping
4. A. feverB. headacheC. stomachacheD. letter
5. A. coolB. hotC. weatherD. cold
6. A. stadiumB. yesterdayC. tomorrowD. Today
7. A. isB. sheC. theyD. we
8. A. forB. heC. inD. on
9. A. watchB. listenC. wereD. read
10. A. wentB. playedC. cookedD. talked

Test V: Use the words khổng lồ write in the dialogue:

Linda: Where were you (1)………… summer, Peter?

Peter: I (2)……… at the seaside.

Linda: Where did you (3)………..?

Peter: I went to lớn Phu Quoc (4)……………

Linda: What did you do?

Peter: I (5)…………. A boat trip.

Linda: What was the trip (6)…………?

Peter: It was great.

Xem thêm: Top 10 Bài Tập Thì Hiện Tại Đơn Và Quá Khứ Đơn (Có Đáp Án) Tăng Level Cực Nhanh

Linda: What’s that?

Peter: It’s a (7)…………. Of my trip.

Like photo was go last took island

Test VII: Viết đoạn văn nói về người bạn thân bằng giờ Anh (ngoại hình, tính cách, say đắm điều gì về họ)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN đưa ra TIẾT

Test I: 1. C 2. B 3. C 4. A 5. B 6. C 7. A 8. D 9. B 10. A

Test II:

I have a feverWhat is the matter with you?What’d you like to be in the future?What would you like to visit?Did you go to Ha Long bay last year?I am playing foodball with my friends nowDon’t play with knifeWhat bởi you vị in your miễn phí time?Which is more expensive, Hanoi or Vinh city?Ha Long bay is more beautiful

Test V:1. B 2. A 3. C 4. A 5. C 6. B

Test III:1. C 2. B 3. C 4. A 5. C 6. B 7. C 8. A

Test IV:1. D 2. B 3. A 4. D 5. C6. A 7. A 8. B 9. C 10. A

Test V:1. last 2. Was 3. Go 4. Island 5. Took 6. Like 7. Photo

Test VII: học sinh tự viết đoạn văn về bạn thân


ID); ?>" data-width="" data-layout="button_count" data-action="like" data-size="large" data-share="true">ID); ?>" data-size="large">